Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен събор 2010 гр. Елена 17.04-18.04

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Начи кратък въпрос - не искам да звуча претенциозно, но в нашия случай за мен и жената искам да питам дали мога само да си платим нощувките, щото при положение че не консумираме месо нито пък какъвто и да е алкохол, съм забелязал при ходенето си по събития от сорта че плащането на някакъв куверт в който са включени храна и алкохол, по принцип остава неконсумиран, затова свободната ни консумация е особенно желателна.......?????
    По принцип цената, която успяхме да спазарим с Фиоре, е пакетна и едното върви само с другото - празнична вечеря, печено агне, нощувка и закуска са комплект. Иначе цената щеше да е доста по-висока - над 70 лева на човек.
    Но тъй като всеки от платилите ще получи отпечатан куверт за консумация, утре ще говоря със собствениците за възможността вегетарианците и другите колеги с по-особени изисквания да получат срещу този куверт някаква вегетарианска алтернатива на същата стойност - да речем паниран кашкавал, омлет, салати, моркови, гъби или каквото се сетиш. Алкохола е малко и все ще се намерят доброволци да го унищожат.

Да се надяваме, че няма да се появи някой и да поиска еврейско меню кашер - тогава ще го закъсаме

П.П. Аз например не пия алкохол, агнешко не ям, приятелката ми също не пие и не яде агнешко - ама ще си платя всичко. При такива масови мероприятия винаги има недоволни, кво да се прави. Няма угодия, ей
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
      ... някаква вегетарианска алтернатива на същата стойност - да речем паниран кашкавал, омлет...
      Само да вметна, макар и да съм твърде далеч от вегетарианстово, че изброените не са точно вегетариански ястия
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        Само да вметна, макар и да съм твърде далеч от вегетарианстово, че изброените не са точно вегетариански ястия

То и аз съм бос във вегетарианските манджи, ама тия поне не са расли на кокал
        Volvo XC90 D5 '06
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

По принцип цената, която успяхме да спазарим с Фиоре, е пакетна и едното върви само с другото - празнична вечеря, печено агне, нощувка и закуска са комплект. Иначе цената щеше да е доста по-висока - над 70 лева на човек.
          Но тъй като всеки от платилите ще получи отпечатан куверт за консумация, утре ще говоря със собствениците за възможността вегетарианците и другите колеги с по-особени изисквания да получат срещу този куверт някаква вегетарианска алтернатива на същата стойност - да речем паниран кашкавал, омлет, салати, моркови, гъби или каквото се сетиш. Алкохола е малко и все ще се намерят доброволци да го унищожат.

Да се надяваме, че няма да се появи някой и да поиска еврейско меню кашер - тогава ще го закъсаме

П.П. Аз например не пия алкохол, агнешко не ям, приятелката ми също не пие и не яде агнешко - ама ще си платя всичко. При такива масови мероприятия винаги има недоволни, кво да се прави. Няма угодия, ей
          Ако някои му доиде в повече алкохола или храната да не се притеснява. Ще помагаме за това сме колеги се пак.
          А сега сериозно нека се направи нещо като шаблон или форма за мейлите или някои да копира какво е написал например име, номер на платежно, исисквания или направо да се пише в темата, за да не стават обърквания. И поздрави към новия УС и организацията за събора.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

При такива масови мероприятия винаги има недоволни, кво да се прави. Няма угодия, ей
            E, аз чак недоволен няма да съм, питам само ако има такава опция......питане му е майката, мен жената с питане ме взе......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              ......питане му е майката, мен жената с питане ме взе......

Да не е нещо то сорта на "Даваш ли, даваш, балканджи Ники ...." ?
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

споко ники -винаги ще се намеря някой да унищожи алкохола.....ще памагаме...аз мисля че ще се получи убав събор и да се повеселим ..
                75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                kavasaki zzr-600 100 жребеца
                147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                  споко ники -винаги ще се намеря някой да унищожи алкохола.....ще памагаме...аз мисля че ще се получи убав събор и да се повеселим ..
                  Няма да прекалявате с алкохола, щото за този събор съм приготвил една екстра - ще ви направя презентация на новата Жулиета.

На 15 април летя за Милано за първите тестове - а на пистата в Балоко ще карам и Жулиета с мощност 230 к.с. - така поне пише в програмата...

ALFA ROMEO GIULIETTA
                  Programme
                  Balocco, April 12th – 19th 2010
                  ............
                  02.30 pm Test Drive on a signed route outside Balocco Proving Ground (230 HP will be tested on track)

Кацам в София в събота в 13:10 часа и веднага тръгвам към Елена да разправям и да показвам снимки - който не е там, губиЩе съм единствения журналист от България - така че няма откъде другаде да получите тая информация...
                  Last edited by pinko; d.m.y г., 20:15.
                  Volvo XC90 D5 '06
                  Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Няма да прекалявате с алкохола, щото за този събор съм приготвил една екстра - ще ви направя презентация на новата Жулиета.

На 15 април летя за Милано за първите тестове - а на пистата в Балоко ще карам и Жулиета с мощност 230 к.с. - така поне пише в програмата...

ALFA ROMEO GIULIETTA
                    Programme
                    Balocco, April 12th – 19th 2010
                    ............
                    02.30 pm Test Drive on a signed route outside Balocco Proving Ground (230 HP will be tested on track)

Кацам в София в събота в 13:10 часа и веднага тръгвам към Елена да разправям и да показвам снимки - който не е там, губиЩе съм единствения журналист от България - така че няма откъде другаде да получите тая информация...
                    Де да можеше направо колата да докараш...
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Де да можеше направо колата да докараш...
                      Ми то може ..., ако не го хванат
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ако имаме късмет може да я видим на италфеста))
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Баш на 17-18.04 в Благоевград ще има планинско състезание,като традиционно ще участват пилоти от Гърция и Македония
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Здравейте колеги. Разбирам, че мястото на въпроса ми не е в тази тема, но е непряко свързан с нея : Освен събора в Елена, дали някой планува някоя по-голяма Алфа сбирка на територията на София-окръг в близките месеци ? Повдигам този въпрос във връзка с това, че не всеки в момента има финансовата възможност да дойде на събора в Елена въпреки огромното желание
                            Alfa Romeo 156 1,8TS

Comment

Май няма много желаещи или така ми се струва!Ние с удоволствие ще присъстваме!Събора само за алфи ли е да попитам, че има желаещи с ланчии?
                              sigpicЖена зад волана на Alfa Romeo 145 1.4 T.S 16V 103HP. 98г.

Comment

Събора е за фенове. Няма значение кой с какво ще дойде.
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X